У Рівному на Вербовій демонтують гаражі (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

10:42, 21 бер. 2019
 
У Рівному на Вербовій демонтують гаражі (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

Мова про дворову територію поблизу 23-ї школи на вулиці Вербовій. Наразі наші журналісти на місці, більше відео з коментарями ми оприлюднимо згодом.

Ми зв’язались із заступником міського голови Віталієм Германом, він прокоментував ситуацію так:

– Сьогодні було заплановано демонтувати 8 гаражів, в процесі розмови з рівнянами дійшли згоди про те, що 4 гаражі вони демонтують самостійно. На це їм дали три дні. Решту 4 ми заберемо сьогодні. Ми демонтуємо ці гаражі за дорученням міського голови та на виконання рішення виконавчого комітету Рівненської міськоі ради. Цього року працюватимемо по мірі можливості, як буде виходити з технікою і людьми. Скажу так: усі незаконні гаражі будуть демонтовані, це тільки питання часу. Сьогодні спочатку певна напруженість була, але ми поговорили з людьми і до конфлікту не дійшло. Нормальні в нас люди, з ними просто треба розмовляти і переконувати,сказав заступник мера.


Торік, додав Віталій Герман, демонтували 188 гаражів, 76 з них – на вулиці Макарова, де проводили реконструкцію. Також демонтували 14 тимчасових споруд, тобто кіосків, встановлених без дозволу.

"Черепашка" на причіп не влазила, відтак її вирішили розрізати.

Більше про цю тему у відеосюжеті: