Подробиці ранкової ДТП на Степана Бандери у Рівному (ВІДЕО)

13:16, 20 бер. 2019
 
Подробиці ранкової ДТП на Степана Бандери у Рівному (ВІДЕО)

Два автомобілі зіткнулися сьогодні вранці на вулиці Степана Бандери у Рівному, після чого один із них врізався у дерево.

Це сталося о пів на дев’яту навпроти головного корпусу РДГУ. Як розповів нам на місці події патрульний поліцейський Максим Мазур, водій "Рено" не пропустив легковик "Фольксваген". Кермувальник останнього на камеру говорити відмовився.

Коли наша знімальна група прибула на місце події, патрульні вже склали схему ДТП і водій "Рено" від’їхав від місця зіткнення на тротуар.

На фото водій "Рено" Юрій Шевчук

– Здійснюючи поворот наліво, пропустили мене машини. Тільки рушив – вилітає "Пасат" і ось результат, – каже Юрій Шевчук.Він ішов по прямій, як хлопчина мені пояснив, проспав на роботу. Мене пропускав "Джип", я його не бачив за тим "Джипом", хоча в мене теж висока посадка. 

Як повідомила згодом речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко, на Юрія Шевчука, який був за кермом "Рено", патрульні склали адмінматеріали за скоєння ДТП та за те, що він не мав при собі водійського посвідчення. За результатами освідування обоє водіїв були тверезими.