ДЮСШ "Верес" перемогла в обласному турніру з футболу серед юнаків, яким 14-15 років (ВІДЕО)

17:42, 15 бер. 2019
 
ДЮСШ

У фіналі рівняни зустрілися з командою костопільського спортліцею. Гра завершилася з рахунком 3:0 на користь "Вереса".

На фото момент голу

– Ми готувалися до цих змагань, їздили на турніри за кордон. Бо в нас немає полів, щоб зимою займатися. Команда наша була готова, навіть на такому полі. А зараз готуємося до України. Думаю, тут виграли – і там виграємо, - розповів капітан команди ДЮСШ "Верес" (Рівне) Борис Левчук.

На фото Борис Левчук

– Хотілося б перше, але що маємо – те і маємо. Значить, на перше місце недопрацювали. Вони кращі в чомусь були, ніж ми, – зізнався капітан команди КОЛІФКС (Костопіль) Ілля Яковець.

На фото Ілля Яковець

Загалом участь в обласних змаганнях з футболу серед юнаків брало шість команд з Рівного, Дубна, Костополя та Березного. Такий турнір обласна федерація футболу проводить 5-й рік поспіль. Присвячений він Героям Небесної сотні.

 – Іде підготовка до чемпіонатів України та підготовка до чемпіонатів області. Дуже цікаві матчі були. Сенсація вчора була. В груповому турнірі команда Дубна перемогла 1:0 команду з Березного і в підсумку за третє місце вона перемогла другий склад "Вереса" і здобула бронзові нагороди. Ну, і фінальний матч дуже цікавий був. Хлопці вже стають чоловіками, показують зуби. Вже є тактичні моменти цікаві. Дивлячись на них можна сказати, що в рівненського обласного футболу є хороше майбутнє, - підсумував заступник директора ДЮСШ "Верес" Олексій Гладков.

На фото Олексій Гладков