Дубенчанина затримали за торгівлю амфетаміном (ФОТО, ВІДЕО)

12:59, 15 бер. 2019
 
Дубенчанина затримали за торгівлю амфетаміном (ФОТО, ВІДЕО)

Торгівлю наркотиками 32-річний житель Дубна організував у себе вдома, повідомила прес-офіцерка відділу комунікації Нацполіції Марія Юстицька.

Перший збут наркотичного засобу працівники карного розшуку та слідчі Дубенського відділу поліції зареєстрували у лютому. Відповідно до результатів експертизи, чоловік продав амфетамін. Вчора поліцейські викрили ще один такий факт, розповіла Марія Юстицька.

Поліцейські із залученням працівників КОРДу провели обшук в помешканні чоловіка, під час якого слідчі з криміналістами вилучили ще 21 пакетик із наркотиком, ваги, канабіс та пристрій для куріння марихуани. Вилучене під час обшуку слідчі скеровуватимуть на експертизу у рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом збуту, вчиненого повторно.

– Дубенчанина одразу було затримано. Чоловікові повідомили про підозру. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою, — повідомив заступник начальника Дубенського відділу поліції Михайло Савюк. 

На фото Михайло Савюк

Чоловік до кримінальної відповідальності не притягався. Натомість матір, з якою він проживає, перебувала на лаві підсудних за зберігання наркотичних засобів. За скоєне чоловіку загрожує від шести до десяти років позбавлення волі.

Головне фото ГУ Нацполіції в області