"Шалений потяг" Озборна та гімн УПА: на вокзалі Рівного заграли військові (ВІДЕО)

13:13, 14 бер. 2019
 

На залізничному вокзалі Рівного сьогодні з нагоди Дня українського добровольця грав військовий оркестр оперативного командування "Захід".

Подібні виступи, зі слів  старшого офіцера прес-центру командування Ярослава Мельничука, відбувся і в інших містах України. Військові музиканти виконали сучасні пісні, марш УПА, а також гімн України.

На фото Анатолій Мазурок

– Ми почали з твору Оззі Озборна "Шалений потяг". Другим твором ми виконали марш нової армії – гімн УПА. Третім – вальс, – каже керівник військового оркестру ОК "Захід" Анатолій Мазурок.

На фото Ярослав Мельничук

– Військовий оркестр ОК "Захід" долучився до всеукраїнського флешмобу. І сьогодні таким чином ми вітаємо усіх добровольців. Привертаємо увагу до армії, – сказав старший офіцер прес-центру ОК "Захід" Ярослав Мельничук.

На фото Василь Овдійчук

– Дуже було радісно, дуже приємно. Я відчув, що життя таки є на землі, що воно продовжується. Приємно дивитися, що армія в нас на іншому рівні. Набагато краще. Хай би раз-два в місяць так було, щоб частіше. Настрій піднявся, заряд отримав, – розповів рівнянин Василь Овдійчук.