Руліжну доріжку в аеропорту мають "поправити" до кінця квітня

19:28, 12 бер. 2019
 
Руліжну доріжку в аеропорту мають

До кінця квітня компанія "Стиль-декор", яка проводила реконструкцію руліжної доріжки у рівненському аеропорті, має виправити недоліки, які були виявленні раніше. Про це повідомив директор аеропорту Ігор Насинюк. 

За його словами, ще у 2016-му році з обласного бюджету виділили майже 4 мільйони гривень на ремонт руліжної доріжки, на яку б могли сідати літаки типу "Боїнг".



– Перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір нас збирав із компанією, яка це робила. Те, що вони не в терміни його здали – вони пообіцяли, що закриють питання. Тільки сонце вийде і вони закривають це питання. Чесно скажу, там роботи на тиждень, якщо гарно включитися.

– Аеропорт за це не доплачує? (запитує журналістка)

– Ні, бо гроші невиділялися на аеропорт, кошти були виділені на управління капітального будівництва.

Отримати коментар директора обласного департаменту будівництва Ярослава Мазярчука щодо термінів відновлення руліжної доріжки ми не змогли. За словами радниці голови обласної адміністрації Ірини Михалевич, зараз пан Мазярчук перебуває у відпустці, і крім нього прокоментувати цю ситуацію ніхто не зможе.

Представниця фірми "Стиль-Декор" Олеся, яка відповіла на дзвінок, але не назвала посаду та прізвище, зазначила, що керівник підприємства Ігор Мельник наразі відсутній і порадила зателефонувати завтра.

 

Перспективи аеропорту та його проблеми перед новим сезоном. Детальніше про це у "Темі дня":