ДАБІ дозволила реконструкцію "Авангарду"

12:59, 12 бер. 2019
 
ДАБІ дозволила реконструкцію

Державна архітектурно-будівельна інспекція України дала дозвіл на початок будівельних робіт на стадіоні "Авангард" у Рівному. Відповідна інформація сьогодні з’явилася на сайті ДАБІ, хоча мала би бути ще 7-го числа.



Нагадаємо, тендер на реконструкцію стадіону "Авангард" виграла рівненська фірма "Фіалка". Оголошений кошторис робіт – майже 200 мільйонів гривень. Проект реконструкції розробляла львівська фірма "Артпростір", презентували його у квітні 2017-го. Згідно з планом будівництва, триватиме реконструкція стадіону "Авангард" до травня 2021-го року.

Як ми інформували раніше, у документах, які розміщені на сайті публіних закупівель, було зазначено орієнтовну дату початку реконструкції 25 лютого 2019-го року. Однак, як поснив нам керівник "Фіалки" Юрій Фалко, приступити вони мають право тільки після дозволу ДАБІ. Також додамо, що 14-го березня на сесії міськраи мають виділити і першу суму на початок робіт з реконструкції "Авангарду". 

ОНОВЛЕНО. Бюджетна комісія Рівнеради погодила виділення 50-ти мільйонів гривень на початок реконструкції стадіону "Авангард". Засідання відбулося сьогодні пообіді. Тепер на черзі рішення сесії міськради, яка збереться у четвер.