За рік часу моста у Ремчицях так і не відремонтували

17:32, 5 бер. 2019
 
За рік часу моста у Ремчицях так і не відремонтували

Хто продовжить ремонт мосту через річку Горинь у селі Ремчиці Сарненського району – поки не відомо. Як повідомив речник Служби автомобільних доріг області Дмитро Леонтіюк, тендер на проведення робіт ще не оголошували.


Зараз міст, який веде у напрямку білоруського кордону, виглядає ось так. Цей кадр знято вчора

Нагадаємо, спочатку міст у Ремчицях ремонтувало київске товариство "Олександрія Кепітал". За це воно мало отримати майже 12 мільйонів гривень. Почали роботи у квітні 2018-го, але у жовтні зупинили. У листопаді Служба автомобільних доріг області договір з фірмою достроково розірвала, а через місяць уклали нову угоду із столичним товариством "ЄВРО ПЛЮС БУД". До нового року фірма повинна була  зробити найнагальніше: проїзд двома смугами і пішохідний прохід, отримавши за роботи майже чотири мільйони гривень.

– Буде найближчим часом оголошено тендер на 15 мільйонів гривень для виконання капітальних робіт. Дати, на коли тендер призначений, у нас ще немає. Але найближчим часом, сьогодні-завтра, до кінця тижня чи з понеділка дані будуть винесені у "ProZorro", – повідомив речник Служби автомобільних доріг області Дмитро Леонтіюк.

На фото Дмитро Леонтіюк

За словами Дмитра Леонтіюка, столичне товариство "ЄВРО ПЛЮС БУД", яке проводило роботи у Ремчицях, також ремонтувало міст над залізничними коліями у Сарнах. Там роботи мають відновитися з початком нового будівельного сезону, а це не раніше 15 березня. Що саме там залишилося доробити, Дмитро Леонтіюк сказати наразі не зміг, втім, зауважив що Служба автомобільних доріг області має заплатити фірмі ще 500 тисяч гривень.