СБУ на полігоні затримала військового на продажі вибухівки, – джерело

15:08, 1 бер. 2019
 
СБУ на полігоні затримала військового на продажі вибухівки, – джерело

З джерел серед військовослужбовців Суспільному стала відома інформація про затримання військовослужбовця на Рівненському загальновійськовому полігоні. Подія трапилась вчора.

За попередньою інформацією, оперативники УСБУ в Рівненскій області затримали рядового, який нібито займався утилізацію боєприпасів під час спроби продати більше шести кілограмів тротилу.

Речниця УСБУ в Рівненській області Інна Ілючок в телефонній розмові цю інформацію не спростувала. Вона додала, що більше інформації про затримання зможе надати у разі, якщо слідчий дасть на це дозвіл.

З речником ОК "Захід" (у віданні якого знаходиться полігон) Анатолієм Прошиним нам наразі не вдалось зв’язатись, аби отримати коментар. Позицію військових ми подамо, як тільки зможемо отримати від них інформацію.

Нагадаємо, у минулу неділю за підозрою в отриманні хабара затримали начальника полігону Олександра Ніколайчука. Хмельницький міськрайонний суд відсторонив його від посади на два місяці та на такий самий термін взяв під варту на час слідства. Через день полковник вийшов під заставу в розмірі 384 тисячі гривень. Його адвокат хід справи не коментує, зв’язатись із самим Олександром Ніколайчуком нам досі не вдалось.