Голова суду Петро Денисюк вперше прокоментував на камеру замах на себе (ВІДЕО)

16:48, 28 лют. 2019
 
Голова суду Петро Денисюк вперше прокоментував на камеру замах на себе (ВІДЕО)

Обстріл свого будинку голова Рівненського міського суду Петро Денисюк пов’язує виключно зі своєю професійною діяльністю.

Про це сьогодні він заявив у розмові з журналістами Суспільного. Також Петро Денисюк додав, що жодних погроз ні він, ні його родина напередодні обстрілу будинку не отримували.

– В мене немає ворогів за тридцять років, ні в моєї великої родини, а в мене їх 10 чоловік. Ну а що сталося, то ви більше за мене знаєте. Проводиться слідство. Більше говорити не можу. Але однозначно це пов’язано з професійною діяльністю, – сказав голова Рівненського міського суду Петро Денисюк.

Нагадаємо, у ніч з 24-го на 25-те лютого голові Рівненського міського суду у двір закинули гранату і обстріляли вікна. У цей час в будинку перебував тільки господар. Слідчо-оперативна група на місці події виявила осколки від гранати РГД-5 і гільзи. Як повідомив керівник відділу комунікації Нацполіції області Антон Крук, за фактом посягання на життя судді відкрили кримінальне провадження. Петро Денисюк працює суддею 29 років, двадцять із них – очолює Рівненський міський суд.

 

На головному фото Петро Денисюк