Олександр Ніколайчук вийшов із СІЗО під заставу

13:08, 28 лют. 2019
 
Олександр Ніколайчук вийшов із СІЗО під заставу

Начальник Рівненського військового полігону Олександр Ніколайчук (на фото, архів 2015-го року), якого затримали за підозрою в хабарництві, вийшов під заставу з Хмельницького СІЗО. Про це нам вдалося дізнатися з власних джерел.

Підтвердити цю інформацію ми намагаємося у самого військового, втім, його телефон наразі поза зоною досяжності. Про те. що військовик вийшов під заставу, підтвердили Суспільному і в прес-службі Державного бюро розслідувань. 

Читайте також: 10 тисяч доларів: начальника полігону затримали на хабарі

Нагадаємо, у вівторок суд обрав полковнику запобіжний захід у вигляді двох місяців під вартою із можливістю внесення застави – 384 тисячі гривень. Олександра Ніколайчука правоохоронці підозрюють в отриманні хабаря в розмірі 10 тисяч доларів. Їх полковник нібито вимагав та отримав від підприємця за підписання договорів про закупівлю та монтаж обладнання з відеонагляду. Затримали його під час одержання другої частини – 7-ми тисяч доларів. Суд постановив, що в разі внесення застави він не повинен приходити на місце роботи, адже від виконання своїх обов’язків він теж відсторонений.