Мічуда записав у лікарні коментар з приводу акції проти нього (ВІДЕО)

13:21, 24 лют. 2019
 
Мічуда записав у лікарні коментар з приводу акції проти нього (ВІДЕО)

Ігор Мічуда, керівник Державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області, надіслав з лікарні, де зараз перебуває з гіпартонічним кризом, відеокоментар для Суспільного. У ньому він називає пікет проти себе, який відбувся у п’ятницю під стінами Рівненської ОДА, шабашем. А також заговорив звернувся до правоохоронних та контролюючих органів.

 

Суспільне готове надати можливість висловити свою позицію усім, про кого згадує Ігор Мічуда у відео. Контакти служби новин є на нашому сайті.

Нагадаємо, 22 лютого біля входу в Рівненську ОДА зібралось близько 200 людей, вони вимагали звільнення начальника обласної ДАБІ Ігоря Мічуди. Кореспондентові Суспільного присутні на пікеті люди представилися працівниками будівельних фірм, також учасниками АТО, які працюють на цих фірмах.

Люди заявляли, що саме Мічуда нібито перевірками, штрафами та зупинками робіт на об’єктах блокує роботи невеликих будівельних підприємств, натомість лобіюючи інтереси інших, в тому числі й великих забудовників. Частина молодих людей не змогла пояснити свого перебування на пікеті, відвертаючись від камери.

То ді ж перший заступник голови ОДА Віталій Ундір заявив, що заяву від ініціативної групи вони прийняли до відома та будуть проводити перевірку. Згодом про це сказав і віце-прем’єр Геннадій Зубко, який був тоді у Рівному.

Репортаж Суспільного про пікет - у відео: