Смертельна ДТП у Грушвиці: травмовану дівчинку перевели в обласну лікарню (ОНОВЛЕНО)

12:35, 23 лют. 2019
 
Смертельна ДТП у Грушвиці: травмовану дівчинку перевели в обласну лікарню (ОНОВЛЕНО)

5-річну дівчинку, яка вчора потрапила у ДТП в селі Грушвиця Рівненського району, перевели із міської лікарні в обласну дитячу.

Про це повідомила прес-офіцерка поліції області Ольга Ангелова. Вона додала, що на момент транспортування дівчинка до свідомості не прийшла, її стан залишається важким. 

Нагадаємо, вчора зранку "Porsche Cayenne" виїхав на зустрічну та зіткнувся з "Daewoo Sens". В останньому їхало троє дорослих та дитина. Усі троє дорослих, серед яких і мама дівчинки, загинули на місці.

Читайте також: Троє людей загинули в ДТП біля Рівного, дитина – у важкому стані

У поліції припустили, що супутнім фактором може бути ожеледиця, головний інженер облавтодору Олександр Гончарук цю ймовірність відкидає. Очевидці, з якими спілкувались журналісти Суспільного, зазначили, що "Порш Каєн" їхав із високою швидкістю. Його 34-кермувальниця, жителька міста Дніпро, спілкуватись із пресою відмовилась, пояснивши це шоковим станом. У поліції додали, що жінка їхала за кермом тверезою.

Станом на п’яту годину вечора за контактним номером реанімації нам підтвердили, що дитина у їхньому відділенні, але пояснили, що коментувати її стан можуть лише родичам.