Хомко прокоментував ситуацію із конфліктом довкола Центру стерилізації тварин

12:25, 21 лют. 2019
 
Хомко прокоментував ситуацію із конфліктом довкола Центру стерилізації тварин

Ми запитали під час сесії міського голову Володимира Хомка, що він думає щодо ситуації у Центрі стерилізації тварин при комунальному підприємстві "КАТП-1728". Нагадаємо, вчора люди, які називають себе волонтерами, прийшли у стерилізаційний центр з громадською перевіркою та запросили на захід журналістів. Волонтери переконані, що тут годують собак їжею з пліснявою та утримують псів у неналежних умовах.

Керівниці стерилізаційного центру Наталії Ющук на місці не було. Нашим журанілстам вона повідомила, що такий візит рівнян вважає незаконним і напише заяву у поліцію про вторгнення. А щодо працівників, які впустили жінок, проведе службове розслідування. 

– Я хочу створити депутатську групу. А взагалі я пропоную тим активістам створити ГО і забрати цей Центр на своє утримання, а ті кошти, що ми віддаєм на притулок, будем віддавати їм. Це така конфліктна організація, ви ж пам’ятаєте, як вони обирали ту жінку (керівницю Центру Наталію Ющук). До мене приходити не потрібно, бо на словах можна говорити будь-що. Мені потрібне офіційне звернення, – сказав міський голова.

Читайте також: Волонтерська перевірка в центрі стерилізації тварин: керівниця візитом обурена