Агітаційну машину «БПП «Солідарність» закидали яйцями у Корецькому районі

16:44, 19 лют. 2019
 
Агітаційну машину «БПП «Солідарність» закидали яйцями у Корецькому районі

У с. Гвіздів Корецького району обкидали яйцями агітаційний автомобіль «Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Інцидент стався вчора близько 19 години вечора. Інформацію, яку Суспільне дізналось із власних джерел, підтвердив прес-секретар осередку на Рівненщині Андрій Андрощук

На фото Андрій Андрощук, світлина з архіву 2015-го року

Напали на мобільну агітаційну групу декілька людей у нетверезому стані, були такі провокаційні дії, кидалися там усякими речами, – розповідає Андрій Андрощук. – Вчора було викликано поліцію. Чекаємо від правоохоронних органів відповідної реакції. Такі речі відбуваються по всій Україні.

Як повідомила прес-офіцерка відділу комунікації Нацполіції області Марія Юстицька, хуліганством займався 24-річний житель села Гвіздів, де і стався інцидент. Закидали яйцями «Mercedes-Benz Sprinter».

- На нього поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення та матеріали направили до суду для прийняття рішення, – сказала прес-офіцерка.

Довідково: Стаття 173. Дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян, – тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 51 до 120-ти гривень) або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.