У ДТП загинула жінка-пішохід (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

14:15, 16 лют. 2019
 
У ДТП загинула жінка-пішохід (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

Смертельна ДТП трапилась біля села Тараканів Дубенського району на трасі Київ-Чоп близько 13-ї години години. Про це повідомив начальник відділу комунікації Нацполіції області Антон Крук.

– За попередньою інформацією, поблизу села Тараканів водій легкового автомобіля скоїв наїзд на жінку, яка перетинала проїзну частину дороги у невстановленому місці, – сказав речник поліції.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Патрульні поліцейські регулюють дорожній рух.

16:30

Поліцейські на місці події встановили, що водій автомобіля «Audi A5», 36-річний житель міста Стрий Львівської області, скоїв наїзд на 65-річну місцеву жительку, яка перетинала проїзну частину дороги у невстановленому місці – за 150 метрів від пішохідного переходу.

– Водій за зовнішніми ознаками був тверезий, втім у нього відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, – повідомив начальник відділу комунікації поліції області Антон Крук.