На Рівненщині підлітка доставили в лікарню із опіками обличчя (ОНОВЛЕНО)

10:56, 16 лют. 2019
 
На Рівненщині підлітка доставили в лікарню із опіками обличчя (ОНОВЛЕНО)

Інцидент трапився у селі Чудель Сарненського району. Речник ГУ ДСНС в області Дмитро Мельник зазначив, що їхні співробітники до події не залучались, проте про такий випадок рятувальникам відомо.

- Так, такий випадок стався. Нам повідомили, що у Сарненську ЦРЛ з діагнозом термічні опіки обличчя, передньої поверхні шиї та носа 1-2 ступенів доправили Дмитра, 2003-го року народження. Хлопець отримав опіки під час розпалювання багаття, – сказав речник Служби порятунку області.

У Сарненській ЦРЛ про стан хлопця пообіцяли розповісти пізніше, коли звільниться відповідальний лікар. Також ми попросили у прес-службі поліції дізнатись, за яких обставин трапився цей інцидент.

11:35

Як розповіла прес-офіцерка відділу комунікації поліції області Марія Юстицька, хлопця в лікарню доправили вночі, опіки він отримав за місцем проживання. Після надання допомоги лікарі його відпустили. Медики повідомили про це поліцію, правоохоронці намагаються із ним зв’язатись, але зв’язок із парубком наразі втрачено. Наразі за цим фактом проводиться перевірка.

Фото ілюстративне