На сході загинув боєць із Рівненщини

19:11, 15 лют. 2019
 
На сході загинув боєць із Рівненщини

 

Про це повідомив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко на своїй персональній сторінці у Фейсбуці. 

"Щойно отримали сумну звістку... На жаль, новини про втрати продовжують надходити з фронту – загинув наш захисник Кондратюк Руслан Васильович. Це сталось на Донеччині під час виконання бойового завдання. Мінно-вибухові травми забрали життя хороброго молодого військового. Вдома на Млинівщині не дочекаються його двоє дітей... Вічна слава Герою! І глибокі співчуття рідним та близьким...", – написав посадовець. 

Факт загибелі військового підтвердив і начальник прес-служби ОК "Захід" Анатолій Прошин. Більше інформації полковник пообіцяв надати завтра. 


Голова Млинівської РДА Петро Рухер повідомив такі деталі:

Кондратюк Руслан Васильович народився 02 жовтня 1981 року в с. Війниця, Млинівського району.
20 листопада 2018 року заключив контракт із Збройними Силами України, військову службу проходив у «вч. А 0998» (мотопіхотний батальйон, 24-ї окремої механізованої бригади).
Загинув під час виконання бойового завдання, отримавши мінно-вибухові травми та поранення. Без батька залишились двоє дітей – Святослав (2008 р-н.) та Діана (2011 р-н.).
Відповідно до розпорядження голови Млинівської районної державної адміністрації від 15.02.2019 за номером 39, 16,17, 18 лютого 2019 року оголошено на території Млинівського району днями жалоби.