Справа про підготовку до вбивства: правоохоронці затримали "Солов’я"

18:26, 12 лют. 2019
 
Справа про підготовку до вбивства: правоохоронці затримали

Рівнянина, якому інкримінують співучасть у підготовці до вбивства бізнесмена Валентина Загороднюка, розшукали.

На фото Володимир Соловйов

Про це повідомила речниця прокуратури області Людмила Суржук. У поліції додали, що підозрюваного розшукали вчора на Прикарпатті.

З власних джерел нам стало відомо, що затриманий – Володимир Соловйов на прізвисько "Соловей". Цю інформацію нам підтвердив і його адвокат Олег Головчак. З його слів, Володимир Соловйов наразі перебуває у СІЗО. Нагадаємо, йому інкримінують співучасть у підготовці до вбивства рівненського бізнесмена.

Мова про подію, яка сталася 17-го липня 2018-го року. Того дня на парковці на вулиці Небесної Сотні у Рівному, буцімто, виявили тіло 42-річного рівненського бізнесмена Валентина Загороднюка. Згодом заступник начальника Нацполіції в області Сергій Волков повідомив, що вбивство було зімітоване. Виконавців затримали того ж дня. Це двоє киян: Леонід Могилов та Анатолій Рикунов, вони знаходяться в рівненському СІЗО.

За словами речника Нацполіції області Антона Крука, суд призначив Володимиру Соловйову заставу у розмірі 384 200 гривень.

Згідно з матеріалами слідства, в співучасті та організації у замаху на вбивство підозрюють Володимира Соловйова, Володимира Шевчука та Ігоря Мокринського. Двоє останніх перебувають у розшуку.