Випуск о 18:00 від 24 травня 2022 року

24 тра. 18:00


- Двоє людей загинуло внаслідок пожежі, яка сталася сьогодні на центральному продуктовому ринку у Рівному. 

- Останні дослідження води у Басівкутському озері виявили у ній кишкову паличку. Тож фахівці не рекомендують відпочивальникам там купатися. 

- Випускники безкоштовного курсу української мови отримали сертифікати про завершення навчання. Серед учасників - як рівняни, так і переселенці. 

– Майже 20 тисяч гривень зникло з платіжної картки жителя села Карпилівка під час продажу товару через оголошення в інтернеті. У повідомленні на сайті рівненська нацполіція застерігає про шахраїв. Під час продажу аферисти домовляються з продавцем про доставку товару. Потім повідомляють, що не можуть здійснити оплату і надають спеціальне посилання. Коли продавець заповнює форму, з його банківського рахунку зникають всі заощадження. За цією ж схемою зникло майже 80 тисяч та сто євро з картки рівнянина. Як не потрапити на гачок аферистів? Як ще обманюють шахраї? Які види шахрайства пов’язані з воєнним станом? Про це ми будемо говорити із заступником начальника Рівненського районного управління поліції Іваном Телігою

 

Інші випуски
Більше відео