Випуск о 18:00 від 10 травня 2022 року

10 тра. 18:00


- У Рівному поховали 40-річного Олександра Пінчука. Він загинув 2-го травня під час оборони населеного пункту на Донеччині. 

- В Острозі в одному з дитячих садків відновили навчальний процес. Облаштувавши відповідні умови в сховищі, там вже навчається 72 дитини. 

- Одинадцять команд юних рівненських футболістів ганяли м’яча на Набережній. Турнір проводять серед восьми- та дванадцятирічних. 

– Державний реєстр речових прав на нерухоме майно та Єдиний державний реєстр юридичних осіб відновили свою роботу. Про це 6-го травня повідомила заступниця голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку і цифровізації Іванна Смачило. За її словами, впродовж двох наступних тижнів повинен знову запрацювати і Державний земельний кадастр.

Як відкриття держреєстрів вплине на ринок нерухомості? Чи усі нотаріуси отримали доступ до реєстрів? І які послуги вони можуть надавати громадянам у період дії воєнного стану? Про це говоритимемо у цій студії сьогодні з головою регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості Іриною Радько та віцепрезиденткою нотаріальної палати України, головою відділення Нотаріальної палати України в Рівненській області Інною Бернацькою. 

Інші випуски
Більше відео