Випуск о 18:00 від 05 травня 2022 року

5 тра. 18:00


- У Здолбунові на вулиці Северина Наливайка ділянка дорожнього полотна вкрита вибоїнами, з яких стирчить арматура. Поруч знаходиться автостанція. 

- Нові передислоковані підприємства почали працювати на Рівненщині. Дві кавові компанії перевезли  виробництво та складські запаси. 

- Поляк Міхел Лєсковський приїхав до Рівного працювати волонтером на місцевих складах. Він є працівником компанії "Нокія" і взяв на п’ять днів відпустку. 

- В громадах краю транслюватимуть короткометражки на тему російсько-української війни. Почали із Зорі. 

–  Недовиконання у обсязі 5% у травні та до 10% у червні. Такі можливі прогнози наповнення бюджету Рівненської громади озвучив у відеозверненні до рівнян міський голова Олександр Третяк. Про зниження обсягів податкових надходжень до місцевого бюджету говорили також на зустрічі, яка відбулася 3-го травня за участі керівників міста, представників місцевого бізнесу та податківців. Як недовиконання бюджету на 10% може вплинути на життя міста і його громадян? Який найгірший сценарій розвитку ситуації? І як його уникнути? Про це говоритимемо сьогодні на Суспільному. Гості студії: заступник міського голови Рівного з економічних питань Ігор Кречкевич та начальниця управління податкового адміністрування юридичних осіб ГУ Державної податкової служби в області Олена Дімітрук. 

Інші випуски
Більше відео