Випуск о 18:00 від 04 травня 2022 року

4 тра. 18:00


  – Не змінювати назву вулиці Короленка просить міську владу рівнянка Аліна Забаріна. Жінка переконана, що постать і спадщина письменника не є частиною "руского міра". 

– У Рівному майстриня з Києва провела майстер-клас з паперового лозоплетіння. 

– 26 людей загинули, ще 12-ох госпіталізовано до лікарень після ДТП, яка трапилася вчора ввечері на трасі "Київ - Чоп", поблизу села Ситне Дубенського району. Ця аварія наймасштабніша на території України за останні 10 років, про це заявив радник Міністра МВС України Антон Геращенко. Про обставини та перші подробиці розслідування ДТП, а також про те, як зараз почуваються травмовані – будемо говорити під час ефіру. Гість студії - керівник Рівненської обласної прокуратури Андрій Рудницький.

– Викладач та студенти НУВГП розробили сайт для переселенців. На ресурсі зібрали та об’єднали найнеобхіднішу інформацію для людей, які тікали від війни і приїхали у незнайоме місце. Тут є рубрики: житло, реєстрація, робота, гуманітарна допомога,освіта, навчання, укриття, екстрені виклики, психологічна  та медична допомога. Один з розробників сайту викладач НУВГП Віктор Корбутяк.

Інші випуски
Більше відео