Випуск о 18:00 від 27 квітня 2022 року

27 кві. 18:00


- На Рівненщині стартував тиждень імунізації. Нині щеплення можуть отримати не лише рівняни та ті хто підписав декларацію із сімейним лікарем, а й вимушені переселенці. 

- Пісню-молитву про Маріуполь записав рівненський етногурт "Дуліби". Її автор, Микола Орешко, розповів, що у Маріуполі має багато друзів. Саме через переживання за них і з’явилася ця пісня. 

- У Рівном на стадіоні "Авангард" для дітей-переселенців влаштували свято "Моя єдина Україна".  

– Клуби Української Прем’єр-Ліги одноголосно підтримали пропозицію завершити чемпіонат сезону 2021-2022 років. Відповідне рішення прийняли вчора на Загальних зборах учасників УПЛ. Захід пройшов у форматі відеоконференції. Оскільки чемпіонат не можуть дограти через війну та продовження воєнного стану в Україні - турнірна таблиця Української Прем’єр-ліги цього сезону буде зафіксована станом на 24-те лютого 2022 року. Відповідне рішення Виконком Української асоціації футболу затвердить одразу після отримання протоколів Зборів клубів УПЛ. Про це Суспільному сьогодні розповів президент УАФ Андрій Павелко, який відвідав Рівне. Ексклюзивне інтерв’ю із Андрієм Павелком ми покажемо сьогодні у нашій програмі. А зараз - поспілкуємося із футболістом рівненського Вереса Сергієм Петьком. 

Інші випуски
Більше відео