Випуск о 18:00 від 26 квітня 2022 року

26 кві. 18:00


– У Рівному вшанували пам’ять ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Минуло 36 років від найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. 

– Святкову виставку "Великодні мотиви" відкрили у Рівненському будинку культури. Тут представлені кераміка, вишивки, писанки та вироби з лози. 

– Поліпшити психологічний стан переселенцям має на меті волонтерський проєкт "Арт-обійми". У бібліотеках проводитимуть заняття з арттерапії. 

– У театрі ляльок розпочали збір іграшок для дітей, які переїхали до Рівного. За перший день небайдужі принесли двісті забавок. 

– На Рівненщині засіяли 177 тисяч гектарів по всім категоріях господарств весняного посіву, це 42 % від запланованих площ.  Про це повідомив керівник відділу рослинництва та механізації Департаменту агропромислового розвитку області Георгій Мацюк. Про те, як триває посівна на Рівненщині, яка ситуація з пальним, запасами добрив та насінням поговоримо у нашій програмі. Гості студії Ігор Тимошенко – заступник начальника Рівненської ОВА та Андрій Кузьмич – голова Асоціації Фермерів Рівненщини. Також під час нашого ефіру до розмови по відеозв’язку долучиться голова фермерського господарства "Переможець" Костянтин Зайко.

Інші випуски
Більше відео