Випуск о 18:00 від 19 квітня 2022 року

19 кві. 18:00


– На Рівненщині прийняли підопічних психоневрологічного інтернату з Донеччини. Півтори сотні людей розселили по відповідних закладах області. 

– Могили Дундича і Богомолова у Рівному перенесуть на Дубенське кладовище. Таке рішення прийняли сьогодні члени Рівненського міськвиконкому. 

–  У Шпанові почали впорядковувати старе польське кладовище. Таким чином, місцеві хочуть віддячити полякам за допомогу Україні. у протистоянні з росією. 

– У Рівному завершили опалювальний сезон. Відповідне розпорядження ще вчора підписав міський голова Рівного Олександр Третяк. А відсьогодні постачання теплоносія в оселі рівнян припинили. Нагадаємо, опалювальний сезон мав би завершитися минулої п’ятниці, але тоді через низьку прогнозовану температуру повітря на вихідні тепло вирішили не відключали. В якому фінансовому та технічному стані підприємство "Рівнетеплоенерго" завершує опалювальний сезон? Коли стартує підготовка до нового? Чи матимуть рівняни гарячу воду влітку? І як війна може вплинути на тариф на тепло для жителів громади у майбутньому? Про це говоритимемо сьогодні на Суспільному. Гість студії - директор підприємства "Рівнетеплоенерго" Олександр Ющук.

Інші випуски
Більше відео