Випуск о 18:00 від 18 квітня 2022 року

18 кві. 18:00


– Вісімдесят наборів з вмістом "великоднього кошика" для пенсіонерів з Харкова відправили рівняни. Як пояснила організаторка акції Ольга Вєтрова, пенсіонери там не завжди мають змогу вийти за продуктами. До наборів кладуть паски, печене м’ясо, випічку і мед.

– У Рівному актори обласного театру ляльок навчали дітей розмальовувати писанки. Цей захід організували напередодні свята та назвали його "За тиждень Великдень". Під час майстер-класу діти розписували картонні заготовки у вигляді яєць. По закінченню заняття усі виконанні роботи юні художники повісили на ялинки.

– У Рівному волонтери з штабу "Мама плюс дитина" напередодні Великодня влаштували свято для дітей-переселенців. На нього зібралося понад 100 дітей, які через війну покинули свої домівки. У рамках акції діти створювали малюнки, грали в ігри з клоунами та пригощалися смаколиками.

– У Рівному відбувся другий благодійний турнір "Кубок ЗСУ" з футзалу. У ньому взяли участь 32 команди з Рівненської та Хмельницької областей. Мета турніру, за словами президента асоціації футзалу області Дениса Пашкевича, зібрати гроші для Збройних сил.

Інші випуски
Більше відео