Випуск о 18:00 від 15 квітня 2022 року

15 кві. 18:00


– Пам’ятник радянському розвіднику-диверсанту демонтували у Здолбунові. Про це Суспільному розповів міський голова Владислав Сухляк. З Привокзальної площі прибрали і погруддя, і постамент. Усе перенесли до Здолбунівського краєзнавчого музею.

 

– Нова карета швидкої допомоги надійшла у Рівне. Її придбала громада польського міста Забже. Вона дозволить надавати невідкладну допомогу хворому під час його транспортування до лікарні. Керівник міського управління охорони здоров’я Віктор Іськів каже, наявність реанімобіля такого типу критично важлива для Рівного в умовах воєнного стану.

 

– В селі Оженин Острозької громади місцеві жителі печуть Великодні паски. Вчора випекли більше двохсот. Частину відправили для бійців збройних сил України, що воюють на сході , інші - передали вимушеним переселенцям. Великодні паски в Оженині печуть вже вдруге. У першій партії їх  було 120. Ці паски вже приїхали до своїх адресатів.

 

– У парку історичної реконструкції "Оствиця" в плавання вийшов перший човен з переселенцями. Також їм провели екскурсію та показали елементи побуту наших предків. Таким чином гостей Рівного знайомлять з давньою українською культурою.

 

– Рятувальники напередодні Великодня оглянули храми у Гощанській територіальні громаді. Особливу увагу звернули на наявність  засобів для гасіння пожеж та нагадали священникам про правила безпеки. У рейді разом з рятувальниками побували журналісти Суспільного.

Інші випуски
Більше відео