Випуск о 18:00 від 12 квітня 2022 року

12 кві. 18:00


– Допомогу в Чернігівську область з Рівного почали доправляти залізницею. 

– У Рівному запрацювали курси з вивчення української мови. На перше ознайомче заняття зареєструвалося майже чотири десятки слухачів. 

– У Рівному пройшла загальноміська толока. На неї зібралися працівники міської ради, комунальних підприємств, небайдужі рівняни та переселенці. 

– Більше шести тисяч безробітних звернулося в обласний центр зайнятості від початку року. Це майже у півтора рази менше, аніж за відповідний період минулого року. Такі зміни заступниця директора центру Тетяна Новорок пояснює тим, що багато жителів Рівненщини виїхали за кордон. Майже втричі у порівняні з минулим роком зменшилася кількість вакансії, що на думку спеціалістки, пов’язано із зупинкою або закриттям підприємств. Що означають ці тенденції? Які вакансії найпопулярніші на Рівненщині зараз? Як уряд допомагає знайти роботу внутрішньо переміщеним особам? Про це будемо говорити разом із заступницею директора центру Тетяною Новорок.

– За автівки з Європи не потрібно платити мито, ПДВ та акцизний податок. Відповідні зміни до законів прийняла Верховна рада на час дії воєнного стану. Яких транспортних засобів стосуються спрощення?  Які процедура оформлення? Про це ми будемо говорити із виконувачем обов’язків заступника начальника Рівненської митниці Ігорем Козлинцем.

Інші випуски
Більше відео