Випуск о 18:00 від 11 квітня 2022 року

11 кві. 10:51


– Рівненщина відправляє пакети з продуктами на підшефну Чернігівщину. У Великоомелянській громаді показали, як формують набори. 

– Лікар з Миколаєва безплатно консультує у Здолбунівській громаді. Історія Максима Зака - професора Чорноморського університету. 

– У Рівному переселенців знайомлять з історією міста під час піших екскурсій. Їх організовує місцева письменниця Ірина Одерако. 

– Понад 60 тисяч гривень зібрали організатори благодійного футзального турніру "Кубок ЗСУ" в Здолбунові.

– З’ясовуємо, що таке мультипредметний тест, який цього року замінить зовнішнє незалежне оцінювання, та якою буде вступна кампанія. Станом на тепер на Рівненщині для проходження національного мультипредметного тесту зареєструвалися понад 13 тисяч абітурієнтів. А період реєстрації, який раніше мав тривати до 9-го квітня - продовжили до 19 квітня. Про те, що таке мультипредметний тест, як працюватиме така система оцінювання абітурієнтів і якою буде вступна кампанія до вищих навчальних закладів цього року - говоритимемо сьогодні із завідувачем кабінету ЗНО обласного Інституту післядипломної педагогічної освіти Ігорем Опольським. 

 

 

Інші випуски
Більше відео