Випуск о 18:00 від 08 квітня 2022 року

8 кві. 18:00


– Реєстрацію на національний мультипредметний тест продовжили до 19 квітня. Через війну цього року ЗНО проводитимуть у іншому форматі. 

– Леви, тигри, леопарди, верблюди і пелікани можуть оселитися у Рівненському зоопарку найближчим часом. Їх сюди планують привезти з постраждалих від обстрілів російських окупантів екопарку та ферми. 

– Тренери збірної України з боксу Валерій та Богдан Даниленки продовжать працювати у Рівному. Вони через війну змушені були залишити рідний Харків. 

– 1119 дітей народилося на Рівненщині від початку війни. Про це 8 квітня повідомила головна спеціалістка міжрегіонального управління Міністерства юстиції Людмила Пшебільська. Серед малюків, є ті, чиї батьки були змушені покинути свої домівки. Що потрібно знати вагітним жінкам про пологи під час війни, які документи потрібно жінкам-переселенкам аби стати на облік в профільний медичний заклад та якими рідкісними іменами на Рівненщині називають малюків? Про це поговоримо під час нашого ефіру. У нашій студії головна лікарка Рівненського пологового будинку Світлана Муравська.

Інші випуски
Більше відео