Випуск о 18:00 від 07 квітня 2022 року

7 кві. 18:00


– 150 тонн гуманітарної допомоги з початку війни до кінця тижня мають відправити до гарячих точок волонтери з Острога. Тепер замість військових вони зосередилися на звільнених населених пунктах Київщини. 

– Рівняни проявляють свій патріотизм через татуювання. До традиційно популярних зображень тризуба за останній місяць додалися нові. 

– У Рівному з’явився мурал - дівчина з кулеметом на плечі. Його автор назвав свій малюнок "Красавіца терпіти не буде".   

– У Рівному заняття з боксу будуть проводити наставники чемпіонів Європи і фіналістів чемпіонатів Світу. Богдан та Валерій Даниленки переїхали із Харкова. Вони тренуватимуть персонально та в групах у школі боксу бійцівського клубу Праджат. Як змінилося спортивне життя міста та області в умовах війни? Як і де тренуюся рівненські спортсмени, зокрема спідвеїсти, футболісти, баскетболісти? У яких змаганнях вони братимуть участь? Які турніри проходять в області під час воєнного стану? На ці та інші питання про спорт пошукаємо відповідь разом із начальником обласного управління молоді та спорту Віталієм Ліпським. До розмови також долучаться керівник "Клубу вболівальників рівненського спідвею" Сергій Головня, капітан жіночої команди футбольного клубу "Верес" Тетяна Тріль, президент баскетбольного клубу "Рівне" Сергій Ліщук.

Інші випуски
Більше відео