Випуск о 18:00 від 06 квітня 2022 року

6 кві. 18:34


– У Кременецькому районі Тернопільської області, що межує з Рівненщиною, стався витік аміаку. В ніч з 4 на 5 квітня уламки ракети, збитої силами протиповітряної оборони, впали на склад мінеральних добрив і пошкодили шість резервуарів з аміаком. Внаслідок цього хімічна речовина потрапила до ґрунту та у річку Іква, яка тече територією Кременецького району Тернопільщини та Дубенського району Рівненської області.

– У Рівному понад півтисячі школярів з родин вимушених переселенців зареєструвалися на дистанційне навчання. Як повідомив Суспільному заступник міського голови Євген Іванішин, чимало з них нині проживають у гуртожитках. Тому аби надати дітям можливість навчатися дистанційно, гуртожитки забезпечили бездротовим інтернетом.

– Рукопаш гопак, фехтування на шаблях, техніка самооборони по системі козацьких єдиноборств. Майстер-класи "Нумо, козаченьки" проводять у міському палаці культури. Організовує їх школа козацьких єдиноборств "Роксоланія". Заняття - безкоштовні. На них організатори запрошують і дітей, які приїхали в Рівне, з регіонів де точаться бої.

Інші випуски
Більше відео