Випуск о 18:00 від 04 квітня 2022 року

4 кві. 18:00


- У Рівному попрощалися з військовим Назарієм Небожинським. Він ціною життя врятував двадцять побратимів. 

- У Рівному хочуть перейменувати вулиці, пов’язаних з росіянами. А ще - змінити назви Костромської та Тувинських добровольців. 

- На антивоєнну акцію в Рівному з плакатами та сумками зібралася понад сотня мам із дітьми. Вони хотіли, щоб їх побачили і закордоном. 

- 100-річна переселенка з Київщини поїхала з Рівненщини у Польщу до родичів. Суспільне також проводжало бабусю. 

– Перемога у війні залежить не лише від успіхів військових на фронті, але й від надійного тилу. Особливо якщо мова йде про масштабну і тривалу військову кампанію. Сьогодні сороковий день протистояння України вторгненню Російської Федерації. Наскільки важливе місце з-поміж інших територій українського тилу займає Рівненщина? Чи перезапустили тут власний і створили умови для перенесення бізнесу з постраждалих регіонів? Як влада допомагає облаштуватися на Рівненщині людям, які переїхали сюди? Про це спілкуватимемося із головою обласної військової адміністрації Віталієм Ковалем. Програма Сьогодні.Головне виходить у прямому етері, тому у випадку сповіщення про повітряну тривогу, ми на кілька хвилин  перервемо трансляцію, щоб відновити її з резервної студії. 

– Майже 68 тисяч жителів Рівненщини потребують ревакцинації проти правця. Про це йдеться у повідомленні на фб-сторінці Рівненського обласного центру контролю та профілактики хвороб. Захворювання викликає спазми м’язів, порушення дихання, що може викликати смерть. Зараження відбувається, коли ґрунт з бактерією правця потрапляє у рану або поріз людини. Тому захворювання особливо небезпечне для військових, що отримали поранення. Про хворобу, її наслідки та вакцинацію ми поговоримо із завідувачем відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних хвороб Рівненського обласного центру контролю та профілактики хвороб Віктором Морозом.

Інші випуски
Більше відео