Випуск о 18:00 від 01 квітня 2022 року

1 кві. 18:00


– З 1 квітня в Україні поступово розпочнуть відновлювати роботу заклади культури та мистецтв. Кожен з них готуватиме свою програму та працюватиме за власним графіком. Частина коштів від придбаних квитків йтиме на допомогу українським захисникам або на гуманітарну підтримку. Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко. Відповідна інформація вже з’явилася на сайті Міністерства. Про те, як і коли запрацюють заклади культури та мистецтв на Рівненщині? Як повинна діяти адміністрація та відвідувачі в разі сигналу повітряної тривоги?

– Фермери з Мирогощі назвали своїх телят Байрактаром та Джавеліною. Такі імена вони отримали на честь зброї, яка допомагає українським військовим долати ворога. Зараз телятам майже місяць. Сьогодні на фермі побували наші журналісти.

– Рівненські рятувальники показали дітям мультфільми про те, як діяти в надзвичайних ситуаціях. На презентацію завітали як місцеві, так і вимушено переселені діти, які через війну приїхали з батьками на Рівненщину. Під час перегляду мультфільмів, дітям розповіли про небезпечні ситуації, які трапляються у житті.

Інші випуски
Більше відео