Випуск о 18:00 від 31 березня 2022 року

31 бер. 18:00


– Через можливі сигнали про повітряну тривогу, ми проводимо нашу програму з резервної студії в укритті. Як завжди - у прямому ефірі. На Рівненщині працює 91% від усіх зареєстрованих на території області аптек. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Віталій Коваль. Як змінилися ціни на лікарські засоби від початку війни, чи всі медичні препарати зараз доступні жителям області, хто перевіряє дотримання норм законодавства щодо регулювання цін на ліки - про це поговоримо у нашій програмі. Також обговоримо ціни на пальне та згадаємо про заборону продажу міцного алкоголю. 

– Перше підприємство, яке переїхало з Києва на Рівненщину, вже розпочало свою роботу в нашій області. Йдеться про столичну компанію "Димне м’ясо від Тараса", яке спеціалізується на виготовленні в’ялено-копчених м’ясних виробів. На Рівненщині вони запустили нову лінію виробництва  - тушкованок та готових страв тривалого зберігання. Чому обрали нашу область та чи все влаштовує столичних підприємців тут, далі у сюжеті.

– Понад півсотні ангелів з побажаннями для захисників України зробили у Рівному. Діти з батьками виготовляли їх на майстеркласах в міському будинку культури. Навчала їх керівниця студії декоративно-ужиткового мистецтва.

Інші випуски
Більше відео