Випуск о 18:00 від 30 березня 2022 року

30 бер. 18:00


– У Новоставському лісництві висадили понад дві тисячі дубів та сосен. Попри воєнний стан цьогоріч в області мають висадити 25 мільйонів сіянців основних порід. 

– Рівненський шоумен Міцик Гонібєс ділиться враженнями від новин емоційними картинками зі стислим текстом. Публікує їх у фейсбуці. 

–  Прем’єра інтерактивної вистави "Сонечко" відбулася в театрі ляльок. Її перший показ мав бути 24-го лютого, коли розпочалася повномасштабна агресія.

– На Рівненщині почали працювати мобільні поліцейські блокпости. Їхнє завдання — швидко змінювати місце дислокації, адже розташування стаціонарних блокпостів відома для громадян, розповів для Суспільного начальник управління превентивної діяльності Руслан Жук і наголосив: поліцейським дали установку максимально ввічливо спілкуватися з водіями. Як здійснюватимуть поліцейські перевірку на мобільних блокпостах? Як зобов’язані поводитися водії та пасажири автівок під час перевірки? Про це, а також про правопорядок в умовах воєнного стану поговоримо із начальником управління превентивної діяльності Нацполіції в області Русланом Жуком. У другій частині програми поговоримо про пожежу на нафтобазі у місті Дубно. Яку завдає шкоду для навколишнього середовища та екології регіону.

 

Інші випуски
Більше відео