Випуск о 18:00 від 24 березня 2022 року

24 бер. 18:00


- Триста маскувальних сіток за місяць виготовили та передали військовим представники одного з рівненських волонтерських осередків. За оцінкою учасників процесу, загалом вони сплели три кілометри сіток. Як пояснила кураторка осередку Ольга Лук’янова, до цього були залучені тисячі волонтерів.

- Молоді родини переселенців забезпечують необхідними для них речами в волонтерському центрі "Мама плюс дитина". Там спеціалізуються на дитячому харчуванні, засобах гігієни та одягу для найменших. Сім’ї, які зверталися за допомогою, запросили до центру на дитяче свято з ласощами та розвагами.

- На Рівненщині планують якнайшвидше ввести в експлуатацію недобудоване житло. Про це під час наради із забудовниками та представниками підприємств комунальної інфраструктури минулого тижня заявив начальник Обласної військової адміністрації Віталій Коваль. Пріоритетне завдання – максимальне спрощення бюрократичних процедур, підключення у найкоротші терміни будівель до газових та енергомереж, введення квадратних метрів в експлуатацію та забезпечення житлом людей, які його потребують.

Інші випуски
Більше відео