Випуск о 18:00 від 23 березня 2022 року

23 бер. 20:38


– 100 доларів за спійманого палія сухої трави. Таку винагороду пообіцяв міський голова Здолбунова Владислав Сухляк. Він розповів, що внаслідок підпалу сухостою в Здолбунівській громаді  вигоріло близько 6 гектарів трави. Вогнеборці разом з місцевими жителями загасили пожежу, проте винних у підпалі поки знайти не вдалось. Також, як зазначив Владислав Сухляк, під час воєнного стану такі дії розцінюватимуть як диверсію.

– Понад сорок тисяч порцій їжі для військових приготували за місяць кулінари одного з рівненських волонтерських осередків. Завдяки їм місцевих оборонців забезпечують триразовим харчуванням, розповіла керівниця осередку Олена Хотенко. Кухня працює з 5-ї ранку до пізнього вечора.

– Програма «Сьогодні. Головне» працює у записі оскільки на території Рівненщини все частіше звучить сигнал повітряної тривоги, а отже ми не можемо проводити ефір у прямому ефірі. З початку війни внаслідок збройної агресії Росії 121 дитина загинула, ще 167 поранено - про це повідомили в Офісі Генерального прокурора. Через активні бойові дії ворога чимало дітей залишаються сиротами або вимушено розлучаються з рідними. В соціальних мережах розповсюджується інформація із закликами терміново усиновити дітей, які втратили батьків. Міністерство соціальної політики вбачає в таких діях ризики шахрайства, порушення прав дітей та поширення недостовірної інформації. Про усиновлення в період війни поговоримо з Віктором Марчуком. Він начальник служби у справах дітей Рівненської ОДА.

Інші випуски
Більше відео