Випуск о 19:00 від 16 березня 2022 року

16 бер. 19:00


На Рівненщині окремі аграрії розпочали посів ярових культур, у інших господарствах триває підготовка до весняно-польових робіт. Про це Суспільному повідомила начальниця департаменту агропромислового комплексу облдержадміністрації Надія Переходько. За її словами, з початком російського вторгнення сільгоспвиробники мають перелаштуватися, зокрема, шукати нових постачальників насіння та задовільнятися добривами, які є на ринку. Як готується до посівної фермерське господарство на Млинівщині далі у сюжеті.

 

Рівненський зоопарк знову прийматиме відвідувачів. Нагадаємо, його тимчасово зачинили у перший день війни. Як розповів директор Олег Павлюк, режим роботи змінили. Відтепер зоопарк працюватиме з 10 до 17 години та прийматиме одночасно лише кілька десятків людей. Адже тутешнє укриття має обмежену кількість місць.

 

Понад 17 тисяч внутрішньопереміщених осіб вже проживають на Рівненщині. Про це повідомив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль. Про те, де і як шукати роботу переселенцям на Рівненщині? Що потрібно знати роботодавцям, якщо їхні працівники вимушено виїхали за кордон? Чи можуть звільнити працівника, який без попередження, але вимушено залишив робоче місце?

Інші випуски
Більше відео