Випуск о 19:00 від 07 березня 2022 року

7 бер. 19:00


Міський голова Рівного Олександр Третяк надіслав листа до міст-побратимів. У ньому розповів, чого в умовах війни найбільше потребують жителі обласного центру. Це ліки та медичні засоби, продукти, намети, матраци, ковдри, рюкзаки, рації та ліхтарики. Нагадаємо, після підписання угоди з американсбким містом Федерал-Вей  минулого тижня в Рівного стало 13 міст-побратимів.

 

На Рівненщині відкрили безкоштовну гарячу лінію психологічної підтримки. Про це повідомив речник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Поліщук. Волонтери-психологи телефоном надають допомогу всім, хто морально потерпає від військових дій російського окупанта - переживає паніку, тривогу та має постійний стрес. Наразі безкоштовну допомогу надають 10 фахівців з області.

 

Вихідні на Рівненщині пройшли спокійно, вважає голова РІвненської військової адміністрації ВІталій Коваль. У неділю вечері двічі та сьогодні один раз лунали оповіщення про повітряну тривогу. Незважаючи на це, жителі регіону переймаються за свою та безпеку дітей. Чи не почнуть росіяни обстрілювати рівненські міста, чи не розгорнуть воєнні дії на території області? Залишатися тут чи поїхати у безпечніше місце? Якщо їхати то куди? Чи не буде потім докорів сумління, що залишив чи залишила домівку і не допомог співвітчизникам?

Інші випуски
Більше відео