"Сьогодні. Головне" від 08 лютого 2022 року

8 лют. 9:30


Підприємці Рівного протестували проти обов’язкових касових апаратів та зростання тарифів на енергоносії. У понеділок, 7лютого за участі трьох десятків автомобілів вони організували автопробіг центральними вулицями обласного центру, який відбувся на підтримку загальноукраїнської акції. Свої пропозиції учасники передали керівництву Рівненської обласної державної адміністрації.

- Чому учасники акції виступають проти обов’язкового використання касових апаратів при розрахунках? Який подальший план дій підприємців? Про це сьогодні говоритимемо із координатором вчорашньої акції, підприємцем Мирославом Мельничуком. Що думають з цього приводу представники Асоціації платників податків та Державної податкової служби України запитаємо у податкової консультантки Рівненського територіального відділення Асоціації платників податків України Валентини Михалишиної та в.о. начальника відділу фактичних перевірок головного управління ДПС України в області Андрія Філіпчука.

У Рівному правоохоронці затримали двох чоловіків, які за версією слідства, ошукали пенсіонерку на понад 140 тисяч гривень. Вони зателефонували рівнянці й сказали, що її невістка потрапила в аварію та потребує грошей на лікування. Після затримання обох помістили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловікам повідомили про підозру за фактом вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у житло. У пресслужбі поліції також показали, як відбувалось затримання.

- Чому трапляються подібні злочини? Що робить поліція аби їх попередити? Про це поговоримо у студії із т.в.о. начальника Рівненського районного управління поліції Іваном Телігою.

Інші випуски
Більше відео