"Сьогодні. Головне" від 04 лютого 2022 року

4 лют. 19:15


– Від початку лютого донорами  Рівненського обласного центру служби крові стали 207 осіб. З них 71 людина здала кров вперше. Таку інформацію Суспільному надала рекрутерка з донорства Рівненського обласного центру служби крові Олена Засмоліна. Для порівняння, у січні цього року донорами центру стали 840 осіб, 150 з яких - вперше. 

Наскільки гострою є потреба у донорах та компонентах крові сьогодні? - Хто і як може стати донором? Про це говоритимемо в ефірі програми "Сьогодні.Головне". Гості студії Суспільного сьогодні - рекрутерка з донорства Рівненського обласного центру служби крові Олена Засмоліна та голова правління благодійного фонду "Скарбниця надії" Мар’яна Рева.

– Штаб регіонального управління територіальної оборони у Західній Україні буде базуватися у Рівному. Для потреб військових сьогодні на сесії міської ради виділили приміщення на вулиці Дубенській 71А. За це рішення проголосували всі присутні 29 депутатів. До цього у приміщенні на вулиці Дубенській розміщувалися дитячий садочок, притулок для безхатьків та відділення пенітенціарної служби. З 2018-го року будівля не використовувалася.

Інші випуски
Більше відео