"Сьогодні. Головне" від 02 лютого 2022 року

2 лют. 19:15


– У Рівному презентували нову програму дій Департаменту соціальної політики під назвою "У центрі розвитку - Людина". Програма передбачає удосконалення роботи підпорядкованих департаменту установ, розробку та впровадження нових соціальних послуг, покращення організації прийому громадян. Про це під час презентації розповів директор департаменту соціальної політики Рівненської міської ради Сергій Черній.

Про те, якою буде соціальна політика у Рівненській тергромаді у нинішньому році? Які послуги зможуть отримати жителі Рівного та Квасилова – говоритимемо сьогодні в ефірі програми "Сьогодні. Головне". Гість студії Суспільного – директор міського департаменту соціальної політики Сергій Черній. 

– Майже 700 медичних працівників на Рівненщині підлягають відстороненню через відсутність щеплення від коронавірусу. Це 2% від загальної кількості медиків, загалом їх в області понад 32 тисячі. Про це Суспільному повідомила координаторка вакцинації в області Олена Гандзюк. Нагадаємо, з 31-го січня вступив у дію наказ Міністерства охорони здоров’я, який розширив перелік працівників, які підлягають обов’язковій вакцинації від ковіду. Серед них - чиновники, комунальники та медики. Якою є актуальна ситуація з кількістю відсторонених працівників на Рівненщині зараз - запитаємо у пані Олени Гандзюк, координаторки вакцинації в області та начальниці управління розвитку медичної допомоги Департаменту ЦЗ та ОЗ РОДА. 

 

Інші випуски
Більше відео