"Сьогодні. Головне" від 25 січня 2022 року

25 січ. 19:15


Відсьогодні, 25 січня, усі школи Рівненської громади перевели на дистанційне навчання учнів 5-11 класів. Початкова школа наразі продовжила навчання очно. Таке рішення прийняли вчора на засіданні міської комісії ТЕБ та НС. За повідомленням обласного оперативного штабу, нині в області дистанційно працюють 162 заклади освіти. Але вже минулої доби в області виявлено понад 800 нових випадків захворювання на COVID-19, і впродовж трьох днів  поспіль на Рівненщині перевищені коефіцієнти  інфікування та динаміки госпіталізацій. Сьогодні рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з четверга  27 січня на Рівненщині встановлюється «червоний» рівень епідеміологічної небезпеки. 

Як працюватимуть школи та заклади позашкільної освіти? Який рівень вакцинації освітян нині і скільки їх досі відсторонено від роботи через відмову щеплень. Як інфікуються діти новим штамом коронавірусу та яка нині заповнюваність ліжок у і дитячих інфекційних відділеннях. 

Про все це говоримо сьогодні з гостями студії Мариною Кузмічовою, заступницею міського голови Рівного з гуманітарних питань та Богданом Туровичем, начальником управління освіти Рівненського міськвиконкому.  На зв’язку зі студією будуть:

Володимир Приступа, заступник головного лікаря Рівненської міської дитячої лікарні, Інна Каштан, заступниця медичного директора КП "Рівненська обласна дитяча лікарня" та Петро Коржевський? директор департаменту освіти і науки РОДА.

Інші випуски
Більше відео