"Сьогодні. Головне" від 19 січня 2022 року

19 січ. 19:15


– Сьогодні старости Гощанської тергромади, депутати зустрічалися із представницею Рівненської дирекції Укрпошти. Вони обговорювали новий форма роботи підприємства - "Пересувне відділення". Наприкінці минулого року колишні відділення закрили, натомість селами відповідно до графіка їздять автівки, які привозять кореспонденцію, приймають комунальні платежі та надають інші послуги. Однак жителі деяких сіл скаржилися, що чекали автівку Укрпошти кілька годин на морозі. Заступниця директора рівненської дирекції Укрпошти Юлія Ярмолюк пообіцяла, що графіки руху пересувних відділень переглянуть, а місцева влада знайде приміщення для працівників. Наскільки успішним виявився проєкт підприємства? Яких ще змін чекати жителям віддалених сіл? Про це сьогодні говоритимемо із керуючою справами Гощанської селищної ради Анастасією Табековою. На скайп зв’язку буде керівник проекту пересувних відділень АТ "Укрпошта" Олександр Левчук.

– До кінця січня Рівненщина ризикує потрапити до "червоної" зони епіднебезпеки. "Пік" захворюваності очікують на початку лютого. Такі прогнози сьогодні під час прес-брифінгу озвучив головний санітарний лікар області, Роман Сафонов. Нагадаємо, відучора Рівненщина перейшла в "помаранчеву" зону епіднебезпеки. Відповідне рішення прийняла обласна комісія комісія з питань ТЕБ та НС. 

 

За минулу добу на Рівненщині виявили 568 нових випадків інфікування коронавірусом. Це майже на 200 більше, аніж попередньої доби, - інформувала прес-служба облдержадмінінстрації. З кінця листопада це найвищий показник захворюваності за добу в регіоні. 

Інші випуски
Більше відео