"Сьогодні. Головне" від 12 січня 2022 року

12 січ. 19:15


Фінансових порушень на суму понад 1 мільйон 900 тисяч гривень упродовж минулого року виявили працівники Управління Західного офісу Держаудитслужби в області у дев’яти закладах охорони здоров’я Рівненщини, де працюють із хворими на COVID-19. Таку інформацію Суспільному сьогодні озвучив начальник управління Анатолій Карп’юк. Найбільша частина з цієї суми, за його словами, припала на Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Це 445 тисяч гривень нарахованих та виплачених доплат працівникам. 

- Хто з медпрацівників має право одержувати «ковідні» доплати? В якому обсязі такі доплати отримували та отримують працівники центру екстреної медичної допомоги? Яка ситуація в інших закладах охорони здоров’я на Рівненщині, де лікують пацієнтів з COVID-19? Про це говоритимемо сьогодні у студії Суспільного із директором департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА Олегом Вівсянником та старшою лікаркою зміни Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Любов’ю Волинець.

У Рівному визначили переможців Громадського бюджету озеленення на 2022 рік. Три мільйони гривень, передбачених на розвиток зелених зон і прородоорієнтовані рішення поділять між двома великими й шістьма малими проєктами. Як розповів член координаційного комітету Громадського бюджету Рівного Андрій Токарський, спочатку малих проєктів проходило лише п’ять, але після детального підрахунку залишкових коштів знайшли змогу профінансувати ще й за створення живої огорожі вздовж вулиці Шухевича. Про те, що змінять у місті проєкти громадського бюджету озеленення і яка від них користь. Про це говоритимемо у студії Суспільного із членом координаційного комітету громадського бюджету озеленення Андрієм Токарським. 

Інші випуски
Більше відео