"Сьогодні. Головне" від 10 січня 2022 року

10 січ. 19:00


- Понад сто людей на Рівненщині отримали бустерну дозу вакцини від коронавірусу. Вводити третє щеплення для підсилення імунітету почали з 6-го січня.

- У Рівному запрацювало оновлене відділення здорової дитини. Відкрили його у медцентрі "Ювілейний".

- Три роки тому в Рівному представили Томос про автокефалію. Нині копія документу зберігається у Свято-Покровському соборі.

- Більше десятка рецептів куті куштували учасники зустрічі в обласній бібліотеці. Там відбулося Свято куті.

З 1 січня підприємців, що працюють у сфері малого бізнесу, зобов’язали користуватися касовими апаратами. Це стосується усіх фізичних осіб-підприємців, які здійснюють торговельні операції в інтернет-магазинах, ресторанах, кафе, секонд-хендах, турагенціях, готелях, магазинах ювелірних виробів, крамницях. 

- Що повинні зробити підприємці? Як нововведення вплине на покупців? Чому введення в дію закону неодноразово переносили, а підприємці виходили з протестами? Про це поговоримо із начальницею відділу інформаційної взаємодії головного управління державної податкової служби у Рівненській області Іриною Матвійчук.

Від 6 січня усі охочі можуть робити бустерну, тобто третю, дозу проти COVID-19. Відповідний наказ підписав Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Цю дозу можна колоти після шести місяців від введення другої дози - повідомив міністр.

- Кому рекомендовано робити бустерну дозу та за якою схемою? Про це поговоримо із лікаркою-терапевткою Катериною Почтар.

Інші випуски
Більше відео