"Сьогодні. Головне" від 30 грудня 2021 року

30 гру. 19:00


- На Рівненщині перевіряють справність кисневого обладнання у лікарнях. Приводом стала пожежа в Івано-Франківській області, де загинуло четверо людей. 

- Сніг біля багатоповерхівок мають прибирати комунальники. Так вважає частина керівників ОСББ, які самотужки не можуть з цим впоратися. 

- Рівненські рятувальники нагадали рибалкам правила безпечного поводження на льоду. Вони показували, як поводитися в ополонці. 

- "Будинок Побуту", що за адресою Шевченка 3, Рівнерада дозволила приватизувати ТОВ "Рентбудсервіс". Це підприємство-орендар зробило ремонт на суму більше аніж четверта частина оціночної вартості приміщення, тому звернулося до міської ради із заявою про його приватизацію. Сьогодні відповідне рішення підтримали 28 із 36 зареєстрованих депутатів. Яка процедура приватизації комунальної властості у Рівному? Наскільки вона відповідає законодавству? Що буде з "Будинком Побуту" надалі? Про це ми сьогодні будемо спілкуватися з журналісткою "Четвертої влади" Аллою Максимчук. До розмови ми також запрошували одного із застовників ТОВ "Рентбудсервіс" Андрія Давидюка, однак він відмовився, коли дізнався, що гостем етеру буде представниця "Четвертої влади". Так само відмовилася начальниця управління комунальною власністю Рівного Олеся Смоловик. 

 

Інші випуски
Більше відео