"Сьогодні. Головне" від 28 грудня 2021 року

28 гру. 19:00


– Жителі провулку в Дубні невдоволені появою нової котельні під вікнами їхніх будинків. Вона опалює ліцей і нещодавно відкритий басейн. 

– На автобусній зупинці в центрі Рівного встановили тривожну кнопку. Вона має допомагати перехожим викликати поліцію. 

– Рівненський фотограф Олександр Харват презентував книгу "Тридцять кроків до Незалежності". У ній - світлини Рівного за тридцять років.

– В середині грудня семикласник побив дівчинку в одній із рівненських шкіл. Спочатку мама постраждалої написала заяву до поліції, однак потім її забрала, взявши до уваги те, що з хлопцем дійшла розуміння його мати, яка 24 грудня повернулася з-за кордону. Заявниця повідомила, що конфлікт вичерпаний. Чому трапляються подібні випадки підліткової агресії? Як на дітей впливають заняття бійцівськими видами спорту? Як цьому можуть запобігти батьки? Про це будемо говорити із директоркою центру психологічної служби управління освіти Галиною Опанасюк.

– Цієї неділі відбулася прем’єра десятого документального фільму Суспільного «Поки Бог не бачить». У розслідуванні команда розповідає про роботу реабілітаційних центрів християнської церкви "Нове покоління". Журналісти виявили факти знущань, трудової експлуатації людей та вбивства, за які досі ніхто не поніс покарання. Далі ми спілкуватимемося із шеф-редакторкою творчого об’єднання "Розслідування" Інною Білецькою. 

Інші випуски
Більше відео